Corina-Ioana Miloș

Doctorand al Școlii Doctorale Inginerie Electrică din cadrul Politehnicii București, precum și asistent universitar în cadrul aceleiași facultăți și universități, eleva a Colegiului Național Zinca Golescu în perioada 2010-2014

Am fost eleva a Colegiului Național Zinca Golescu în perioada 2010-2014 și pot spune că, dacă aș avea din nou de ales la ce liceu să merg, as face aceeași alegere de fiecare data.
De-a lungul celor 4 ani mi-am dezvoltat gândirea, m-am format ca om și mi-am îmbogățit bagajul de cunoștințe datorită profesorilor excepționali pe care i-am avut ca îndrumători. Pe lângă asta, CNZG mi-a dat și șansa de a cunoaște mulți oameni super, iar cu o parte dintre ei am dezvoltat o prietenie strânsă care va dăinui peste ani.

În momentul de față sunt doctorand al Școlii Doctorale Inginerie Electrică din cadrul Politehnicii București, precum și asistent universitar în cadrul aceleiași facultăți și universități.

Sunt convinsă că cei 4 ani petrecuți la CNZG au fost cei care m-au ajutat să ajung aici și, cu siguranță, momentele petrecute acolo, împreună cu informații obținute mă vor ajuta și pe viitor.


La mulți mulți ani, Zinca!