Ramona Leon (Raducu)

Absolventă C.N. “Zinca Golescu”,

Manager Financiar pe Excelenta Operationala la Société Générale Global Solution Services din BucurestiZinca Golescu este, pentru mine, cadrul educational care a contribuit cu succes la asigurarea unei fundații solide de cunoștințe care m-au ajutat ulterior în viata, atât la nivel profesional, dar mai ales individual. Am fost eleva intre 1996 – 2000.


Am absolvit Universitatea din Pitești, FSEA, specializarea CIG.

Parcursul profesional a debutat în firme de contabilitate românească, apoi am evoluat în multinaționale de tip Business Process Offshoring pentru importante Grupuri din Europa: Groupe Renault, Sony Electronics Europe, Huawei, Groupe Société Générale. Ca domeniu a fost întotdeauna pe Financiar (pasiunea mea), însă în diferite roluri: 3 ani în Raportare Financara, 9 ani de Management de Proiect si 4 ani de Management de Echipa.

În prezent conduc o echipă de Excelenta Operationala (din Romania si India), pe raportare reglementara către Banca Centrala a Europei și alți regulatori locali europeni. In parcursul profesional, cea mai importanta lectie de chimie a fost sa imi descopar o alta pasiune – chimia cu oamenii – de a-i dezvolta si de a-i inspira.
La multi ani si la cat mai multe impliniri, Zinca Golescu!