Simona Duicu

Programator în cadrul firmei Crystal-System

“Buna, sunt Simona Duicu, am 34 ani si lucrez de 13 ani ca si consultant programator (microuniversul SAP ) în cadrul firmei Crystal-System din București. Sunt mulțumită de carieră aleasă, grea si motivată deopotrivă, căci vine in fiecare zi cu noi provocări. Nu m-as vedea făcând altceva.
Am început traseul de formare la scoala generala George Topârceanu din Mioveni, însă pot spune cu mândrie că tainele informaticii mi-au fost dezlegate pentru prima dată de doamna dirigintă, începând cu întâiul an de liceu. Fac parte din generația 2000-2004 a liceului “Zinca Golescu” si imi amintesc cu caldura ca acea perioadă a insemnat punctul culminant în alegerea drumului profesional. Multumesc domnilor si doamnelor profesoare care mi-au fost alături cu sfaturi, dedicare si răbdare pe parcursul acestui frumos episod din viata, când conștientizezi poate pentru prima dată ca trebuie sa iei decizii serioase pentru tine. Si sa te pregătești ca atare pentru ele.
Venind cu o baza temeinică din liceu, cursurile Academiei de Studii Economice-informatica economica- nu au pus mari probleme, ci au definitivat armonios ciclul educațional.
Crystal-System este primul si unicul job, dar ma simt de parca cu fiecare proiect de succes adaug ceva nou în CV, si cred ca asta m-a ținut cu ei atât timp. Mi-au oferit si experienta delegațiilor si a colaborării directe cu clientii nostri din Europa si asta a însemnat mult la capitolul comunicare cu oamenii si înțelegerea altor realități din cadrul companiilor. In prezent lucrez remote pentru British American Tobacco, pe gestiune baze de date si programare la nivel de baza de date, pe noua baza de date a SAP-ului, Hana.
La multi ani, Zinca Golescu, si multumesc pentru ceea ce învățătura de pe băncile tale au adus în viața mea!”